Over ons

TransportLAB is medio 2013 opgericht als een joint venture tussen de branche organisatie Transport & Logistiek Nederland (TLN) en Swaak&Crooijmans BV. Een van de eerste zaken was het ontwikkelen van een dedicated app shop voor de transport en logistieke branche. Daarnaast zijn diverse innovative projecten gestart. Uit één van deze is ons online community platform voortgekomen.

Tegenwoordig is TransportLAB uitgegroeid tot een zelfstandig, klein maar professioneel bedrijf dat uitvoering geeft aan consultancy-, project- , innovatie- en community opdrachten in transport en logistiek.

Visie en Missie

In de transport en logistieke sector zijn de marges klein. Samenwerken en innoveren is geen luxe maar bittere noodzaak om de sector gezond te houden. TransportLAB wilt iedereen in deze sector met elkaar verbinden omdat collectieve kennis kracht biedt voor oplossingen. Samen bouwen wij aan de toekomst van transport en logistiek.

TransportLAB faciliteit en stimuleert daarom duurzame samenwerking en innovatie. Door het gebruik van onze kennis en producten verbinden wij mens en organisatie, zowel binnen als buiten het eigen netwerk. Door het creëren en opbouwen van dit soort “communities” kunnen kennis en ervaringen worden gedeeld en worden oplossingen gevonden.

Wij geloven in de kracht van verbinding, delen en zaken voor elkaar krijgen. 
Het verbinden van “Minds & Matters”